II Arsenal Remember Festival en la población de Oliva

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la segona edició de l’Arsenal Remember Festival, que tindrà lloc el dissabte 15 dins de la programació de la Fira i Festes. Igual com l’any passat, el Festival inclourà les actuacions en directe d’alguns dels representants més destacats dels èxits musicals dels anys 90. És el cas de Jerry Daley, Viceversa, Spanic i Kriss Orue. El Festival comptarà a més amb la participació del Dj Prosonik i la presentació del conegut Bartual, de Bikini Club, i tindrà lloc al parc de l’Estació a partir de les 23.30 h.

La regidora de Festes en funcions de l’Ajuntament d’Oliva, Gemma Fullana, s’ha mostrat molt il·lusionada per l’organització, novament, del Festival Remember: “l’any passat l’Arsenal Remember Festival va ser un dels espectacles que més èxit va tindre, per tant enguany la Fira i Festes havia de tindre també el seu Remember.

Ruano Group, serà l’encarregada de realitzar tota la planificació, organització i producció d’este magnifique festival, que en tan sols un any ha collit una gran atracció a tots els fans del remember.

L’any passat va tindre una afluència de publique de mes de 3000 persones en el recinte del Parc de l’Estacio, mateix lloc per a esta segona edició, on esperem tornar a congregar a les mes del miler d’assistents.

 

remember oliva 2019